|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kérdõív |
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny? |
|
|
|
|
|
Kezdõoldal - Világ konyhái - Olasz |
Michelin-csillagos olasz fogások Az olasz ízek és Olaszország mellett nemigen kell kampányolni, szeretjük úgy, ahogy van. Várható volt, hogy a Bella Italia Festival nevû vándorprogram különösebb hírverés nélkül is sikert arat. A Corinthia Hotel Budapest rendezkedett be egy hétre az olasz vendéglátásra. A rendezvénysorozat fénypontja Marco Bistarelli, a Michelin-csillagos Il Postale étterem séfjének bemutatkozása volt.
Bistarelli sertésszûz. |
Forrás: hvg.hu - GASZTRONÓMIA (03.12.) Szerzõ: Molnár Kata Orsolya
A közelmúltban tartott Bella Italia fesztivál egy egész héten keresztül kényeztette az autentikus olasz ízekre és mûvészetekre vágyó vendégeket. Kiállitás, élõzene, vacsorák, csodálatos olasz borok és brunch szerepelt a „menüben“. A legizgalmasabbnak azonban Marco Bistarelli fõzõkurzusa bizonyult,
... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
|
|
|
|
|
|
|
Halász Zoltán: Toszkán vacsora "Lombardiéknál nem mindennapi vacsora lesz aznap este. Milánói barátait látja vendégül egy vero e proprio (igazi és hamisítatlan) toszkán lakomára. Mivel idõközben mi már a signora „budapesti barátai" lettünk, a vacsorára „természetesen mi is hivatalosak vagyunk" – mondta kedvesen."
|
|
Gianni Annonit
Egy talján gasztronómus Budapesten
Gianni Annonit jelenleg leginkább az éttermében lehet megtalálni. Jól ismeri az olasz gasztronómiát, amely értékeit próbálja meg közvetíteni nekünk, magyaroknak. "Megpróbáljuk az ízeket különválasztani, és nem öljük meg azokat túl erõs fûszerezéssel. Figyelünk a szezonális ízekre is... "
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|