Szakács és gasztronómiai portál
  - Kezdõoldal  
 

Nap képe

Kérdõív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok fõzõversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

  
Kezdõoldal - Ételkészítés - Húsos étel - Húsos tészták
Borjúbrízzel töltött derelye
Babéros mártással, párolt zöldséggel
Recept: Baranczó Attila


1. Babéros mártás
2. Derelye
3. Pirított hagyma
4. Párolt sárgarépa szalag
5. Párolt cukkini szalag
Hozzávalók

10 adagra:
Derelye:
 80 dkg héjában fõtt burgonya áttörve
 15 dkg finomliszt
 1 tojás sárgája
 3 dkg sertészsír
 Só
 4 ek apróra vágott, zsírban karamellizált hagyma
 
 A töltelék:
 50 dkg borjúmirigy tisztítva
 1-1 darab sárgarépa, petrezselyem gyökér, vöröshagyma, gerezd fokhagyma
 3 db friss babérlevél
 Kb.

... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További receptek
Spenótos cappellacci tészta kecskeraguval
A 2012-es James Beard Díj döntõseinek fogásai
A 2012-es Év Újonca címre jelölt, San Fransisco-i Thomas McNaughton séf receptje. A kecskét helyettesíthetjük báránybordával is.
Kovácsmester kedvence
Recept: Pálvölgyi István
- Pásztortarhonya
- Tarte tatin bazsalikomos bárányból
- Carbonara spagetti
- Fülecsketészta borjúhússal
- Kacsazúza káposztás raviolival
- Csirkepaprikás snidlinges házi ...
- Kelkáposztás bárányrétes
- Szecsuáni fûszeres tészta
- Csokoládés spagetti
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
  
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google