Szakács és gasztronómiai portál
  - Kezdõoldal  
 

Nap képe

Kérdõív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok fõzõversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

  
Kezdõoldal - Ételkészítés - Húsos étel - Henteskészítmények
Házi kolbász
A 2012-es James Beard Díj döntõseinek fogásai
A New York-i Gramercy Tavern séfje, Michael Anthony a New York Legjobb Séfje címért száll versenybe. Szerinte a kolbász a legfinomabb az összes virsliféleség közül, receptjében az egyik leglényegesebb a grillezés során nyert ropogós külsõ kéreg.

Michael Anthony

Hozzávalók (kb. 1,5 kg-hoz):
- 75 dkg marhatarja 2,5 cm-es kockákra vágva
- 60 dkg sertéslapocka, 2,5 cm-es kockákra vágva
- 1 ek. mustárpor
- 2 ¼ tk. finomra õrölt fehérbors
- 2 tk. kóser só, plusz egy kevés ízlés szerint
- 1,5 tk. glükóz
- ¼ tk. rózsaszín só
- ¼ tk. fokhagymapor
- 1 csésze zúzott jég
- 2,5 tk. tejpor
- sertésbél, beáztatva

Elkészítése:
Keverjük össze a sertés- és marhahúst a mustárporral, fehér borssal, 2 tk. kóser sóval, rózsaszín sóval, glükózzal és fokhagymaporral,

... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További receptek
Fûszeres füstölt sonka
Áfonyás chutney-val
Húsvéti sonka...
...vele fõtt tojással, fokhagymás pirítóssal
- Sonkacsülök „Lucas-Carton" ...
- Töpörtyû kenyérrel, hagymával
- A sült szalonna
- Disznósajt három módra
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
  
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google