|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kérdõív |
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny? |
|
|
|
|
|
Kezdõoldal - Ételkészítés - Húsos étel - Henteskészítmények |
Házi kolbász A 2012-es James Beard Díj döntõseinek fogásai A New York-i Gramercy Tavern séfje, Michael Anthony a New York Legjobb Séfje címért száll versenybe. Szerinte a kolbász a legfinomabb az összes virsliféleség közül, receptjében az egyik leglényegesebb a grillezés során nyert ropogós külsõ kéreg.
Michael Anthony | Hozzávalók (kb. 1,5 kg-hoz): - 75 dkg marhatarja 2,5 cm-es kockákra vágva - 60 dkg sertéslapocka, 2,5 cm-es kockákra vágva - 1 ek. mustárpor - 2 ¼ tk. finomra õrölt fehérbors - 2 tk. kóser só, plusz egy kevés ízlés szerint - 1,5 tk. glükóz - ¼ tk. rózsaszín só - ¼ tk. fokhagymapor - 1 csésze zúzott jég - 2,5 tk. tejpor - sertésbél, beáztatva
Elkészítése: Keverjük össze a sertés- és marhahúst a mustárporral, fehér borssal, 2 tk. kóser sóval, rózsaszín sóval, glükózzal és fokhagymaporral,
... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
|
|
|
|
|
|
|