Szakács és gasztronómiai portál
  - Kezdõoldal  
 

Nap képe

Kérdõív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok fõzõversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

  
Kezdõoldal - Ételkészítés - Húsos étel - Kacsából,libából
Kacsamell vestfoldi sütõtök pürével
Recept:
Odd Ivar Solvod
Bocuse dOr
3. helyezett, 1997

Odd Ivar Solvod

 
Hozzávalók
(4 adaghoz):
- 2 megtisztított kacsamell, egyenként 500 g
- 1 tk. õrölt fekete bors
- finom tengeri só
- bors
A sütõtökhöz:
- 200 g hokkaido tök
- 500 ml víz
- egy negyed narancs reszelt héja
- 50 ml narancslé
- 50 g vaj
- só
A szószhoz:
- 1 vékonyra szeletelt mogyoróhagyma
- 200 ml Valpolicella vörösbor
- 100 ml Pedro Ximénes sherry
- 2 ek.

... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További receptek
Narancsos kacsamell (Videó)

Recept: Kis Sándor
Kacsa kebab fûszeres bulgurral
- Kacsafertály párolt káposztával
- Lúd-czímer töltve tiszta borssal, ...
- Pecsenyekacsacomb lencsével és ...
- Kacsa konfit tálalva!
- Roséra sütött moulárd kacsamell ...
- Falusi finomságok randevúja
- Kacsamell és comb májával töltve
- Konfitált kacsacomb
- Konfit kacsamell
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
  
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google