|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kérdõív |
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny? |
|
|
|
|
|
Kezdõoldal - Ételkészítés - Húsos étel - Pulykából |
Hurkával töltött pulykamell A 2012-es James Beard Díj döntõsének fogása. Donald Link fejébõl pattant ki ez a Cajun stílusú töltött pulyka recept. A New Orleans-i Cochon étterem séfje is esélyes volt a 2012 Legkiválóbb Séfje címre.
Donald Link | Hozzávalók (8-10 adaghoz): - 2-2,5 kg bõrös pulykamell filé - kóser só és frissen õrölt fekete bors, ízlés szerint - 500 g véres hurka (a bélt válasszuk le) - 3 ek. repceolaj - 2 ek. felaprított friss zsálya - 2 ek. felaprított friss kakukkfû - 3 gerezd fokhagyma, vékonyra szeletelve - 1 citrom, vékonyra szeletelve - 8 ek. sótlan vaj, megolvasztva
Elkészítése: A pulykamellet tegyük egy vágódeszkára, a bõrével lefelé. Minden pulykamell közepét hosszában vágjuk be 2 cm mélyen. Fedjük le a húst mûanyag fóliával, majd egy húsklopfoló segítségével lapítsuk kb.
... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
|
|
|
|
|
|
|