Borban pácolt, konfitált nyúlcomb Hagymalekvárral és medvehagymás krokettel Recept: Schneider Gábor Forrás: gasztrabbit.blogspot.com
HOZZÁVALÓK: 2 darab nyúlcomb (Tetrabbit, 500 gramm)
A páchoz:
4 fej vöröshagyma (500 gramm) 2 dl St. Andrea Napbor 2009 1 evõkanál friss kakukkfû
A konfitáláshoz: kb. 500 gramm kacsazsír
A hagymalekvárhoz: a páchoz használt boros, kakukkfüves hagyma 20 gramm vaj 30 gramm kanadai juharszirup 3 dl szárnyas alaplé ½ evõkanál balzsamecet
A kroketthez: 500 gramm burgonya 150 gramm kukoricaliszt 2 tojássárgája 25 gramm vaj 25 gramm parmezán sajt 2 evõkanál házi medvehagyma paszta szerecsendió só a panírozáshoz kukoricaliszt, panírmorzsa kukoricadarával,
... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
|