Szakács és gasztronómiai portál
  - Kezdõoldal  
 

Nap képe

Kérdõív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok fõzõversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

  
Kezdõoldal - Ételkészítés - Húsos étel - Marhából, borjúból
Borjúszelet Cordon bleu
Forrás: Budapest A’ la Carte (1994) Recept: Földes József
Hozzávalók
5 személyre:
5 db 160 g-os borjúszelet
150 g gépsonka
150 g óvári sajt
2 db tojás
liszt, morzsa a bundázáshoz

olaj a sütéshez
 
Elkészítése:
A borjúszeleteket vékonyra kiveregetjük, ráterítjük a sajtot, a gépsonkát, és az egészet felgöngyöljük. Fogvájóval keresztben átszúrjuk, hogy ne essen szét, majd sózzuk. Lisztbe, felvert tojásba és morzsába mártva bundázzuk.
Forró, bõ zsírban kisütjük.
Tálalás elõtt a fogvájókat kivesszük, és felszeleteljük a húst.
 
Tálalása:
Köretként tejszínes parajjal elkevert spagettit adhatunk.
 További receptek
Wiener scnietzl (bécsi szelet) sütése (Videó)
Ízvadász Ausztriában
Párolt rostélyos, ahogy Kossuh Lajos szerette
Forrás: mostabudai.hu
Recept: Buday Péter
- Tésztában sült borjúpástétom
- Marhafartõ divatosan
- Borjúfasírt kelkáposzta ...
- Szanyi rostélyos
- Kab-hegyi rostélyos
- Rostélyos szilvával
- Borjú java Duna módra házi ...
- Pusztai töltött borjúszelet
- Savanyú marhasült
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
  
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google