|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kérdõív |
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny? |
|
|
|
|
|
Kezdõoldal - Ételkészítés - Húsos étel - Halból |
Enyhén karamellizált rombuszhal filé
Jus-vel, articsókaszeletekkel, borssal és köménnyel a tetejénRecept: Jacky Freon – Bocuse d’Or 1. helyezett, 1987
Jacky Freon |
Hozzávalók (8 adaghoz): - 1 rombuszhal (3,5-4 kg) - 100 ml földimogyoró olaj - 50 g vaj
A jus-höz: - 1 ½ hagyma - 3 póréhagyma (csak a fehér részek) - 1 darabka vaj - 1 kis csokor vegyes zöldfûszer (kakukkfû, babérlevél,
... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
|
|
|
|
|
|
|
Lazac szelet vargányával Beindult a gombaszezon. A bõséges csapadék hatására sorban jönnek elõ a csiperkék, a galambicák, a tinoruk, a vargányák, s mutatja magát már a sárga rókagomba is.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|