Szindbád margitszigeti étke
Recept: Kéhli vendéglõ, Budapest Forrás: zsidek.hu
HOZZÁVALÓK:
60-80 dkg sertés szûz, vagy 8 szelet karaj 16 szelet bacon 0,5 kg zöldmetélt
A töltelékhez: 30 dkg csirkemáj csipetnyi majoránna 10 dkg vöröshagyma apróra vágva 0,5 dl étolaj 1 csomag friss petrezselyem 1 tv paprika só, bors
A gombamártáshoz: 10 dkg kockára vágott bacon szalonna 2 fej vöröshagyma 25 dkg gomba 1 paprika 1 paradicsom 10 dkg kockára vágott sonka 2-3 kávéskanál liszt 2-3 evõkanál tejföl só
A hagyma karikához: 1 fej lila hagyma panír alap( liszt, tojás, zsemlemorzsa)
ELKÉSZÍTÉSE: A hús szeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Elkészítjük a tölteléket, ami egy hagyományos resztelt máj.
... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
|