|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kérdõív |
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny? |
|
|
|
|
|
Kezdõoldal - Ételkészítés - Húsos étel - Galambból, gyöngyösbõl |
Töltött gyöngytyúkmell spenótos újburgonyával
Recept: Buday Péter
Hozzávalók:
2 db gyöngytyúk melle 15 dkg libamáj 5-6 dkg szilvalekvár 10 cm póréhagyma 15 dkg füstölt szalonna 20 dkg kucsmagomba 0,5 dl száraz vörösbor 2 dl tejszín 5 dkg vaj a hús sütéshez 5 dkg vaj a parajhoz 20 dkg leveles spenót 6 gerezd zúzott fokhagyma Só, õrölt fekete bors 2 csomag petrezselyem 5 dkg vaj és 0,5 dl napraforgó olaj a krumpli pirításához
Elkészítése:
A gyöngytyúk melleibõl nyitott szeletet készítek. Enyhén megsózom. Vékonyan megkenem szilvalekvárral. Erre ráhelyezem a kis szelet sózott libamájat. A nyitott szelet másik oldalát ráhajtom a májra és összecsukom.
... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
|
|
|
|
|
|
|