Szakács és gasztronómiai portál
  - Kezdõoldal  
 

Nap képe

Kérdõív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok fõzõversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

  
Kezdõoldal - Ételkészítés - Húsos étel - Bárányból, birkából, kecskébõl
Bárány csülök navarin
Forrás: bockbisztro.hu
HOZZÁVALÓK:
10 fõre:
20 db báránycsülök
0,5 kg vaj
0,2 kg par.püré
1,5 kg sárgarépa
0,5 kg fehérrépa
1 zeller
1 karalábé
1 l vörösbor
10 db gomba
10 db újrépa
10 db burgonya
30 szelet cukkini
5 db TV paprika
 
ELKÉSZÍTÉSE:
Vajon elõpirítjuk a csülköket, zöldségeket, felöntjük kiégetett vörösborral , bárány fõzõlével sóval, borssal, babérlevéllel, kakukkfûvel ízesítjük, készre fõzzük , a fõzõ levet leszûrjük készre forraljuk. Pirított zöldségekkel tálaljuk.
 További receptek
Bárányhús aszalt szilvával
Izlandi bárány szûzpecsenye egyszerûen és ízletesen
Recept: Hákan Már Örvarsson
Bocuse d Or 3. helyezett 2001
Forrás: academie-bocusedor.com
- Rózsaszín báránygerinc, rétesben ...
- Bárány- és sertéscsülök ...
- Rozmaringos báránykaraj
- Gorgonzolás bárányragu grillezett ...
- Mátrai káposztás bárány
- Bárányérmék kapros juhtúróval ...
- Báránycsülök hremzlivel
- Roquefort sajttal töltött ...
- Sült báránycomb
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
  
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google