|
|
|
|
|
|
|
Kérdõív |
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny? |
|
|
|
|
|
Kezdõoldal - Gourmet Vacsorák - Gourmet Vacsora N0-2 |
Gourmet Vacsora NO-2. (3.)
2009. Májusi vacsora ételeinek elkészítését bemutató sorozat befejezõ részében három – az eddigieknél is különlegesebb – fogást mutatunk be. Elsõként bemutatunk egy sajtízelítõt amit olívabefõttel szervíroztak. Utána jött a „WOOD” benne mogyorós szivacssüteménnyel, csokoládé ganache-vel, lime zselével, tragant tésztával… Végül a vége, a „THE END”, gyümölcsvariációk pillecukorral és cherryhabbal. Jó étvágyat!
Szöveg: Kiss Gyula
Natura (Hollandi spárga mousse barna vajporral) Texturas (Portóival ízesített kacsapástétom balzsamzselével, olivaporral) Ocean (Homárkrémleves, halconsommé „tagliatelle”-vel, vajban sült tõkehallal, szférikus osztrigával és ikragyöngyökkel) Glass (Mangalica érmék tejszínes karalábéfõzelékkel) Stone (Hálóban sült báránycsülök és szarvasgombás grillkolbász fûszeres burgonya chipssel, kelkáposztával, petrezselyempürével és édesmustárral) Nitro (Gin-tonic NITRO sorbet) Forest (Szarvassült pirított fenyõmaggal és puy lencsével)
CHEESE WOOD THE END | ... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
|
|
|
|
|
|
|
Gourmet Vacsora NO-2. (2.) 2009. Májusi vacsora ételeinek elkészítését bemutató sorozat második részében a „STONE” (Hálóban sült báránycsülök és szarvasgombás grillkolbász fûszeres burgonya chipssel, kelkáposztával, petrezselyempürével és édesmustárral), a „NITRO” (Gin-tonic NITRO sorbet), és a „FOREST” (Szarvassült pirított fenyõmaggal és puy lencsével) fogásokat mutatjuk be.
|
|
Gourmet Vacsora NO-2. (1.) 2009. Májusi vacsorára a Kedvesemet hívtam meg. Azóta is hálás érte… Cserébe nem vártam el tõle, hogy kritikát írjon az elfogyasztott ételekrõl, amik döbbenetes, felkavaró, megmagyarázhatatlan és egyben felejthetetlen élménnyel sokkolták minden érzékszervét. De hogy semmirõl se maradjunk le, íme a menü összes komponense! Elsõként a „TEXTURAS”, az „OCEAN”, és a „GLASS”. Jó étvágyat…
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|