Szakács és gasztronómiai portál
  - Kezdõoldal  
 

Nap képe

Kérdõív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok fõzõversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

  
Kezdõoldal - Gourmet Vacsorák - Gourmet Vacsora N0-1
Gourmet Vacsora NO-1. (3.)
Hogyan készültek az ételek? Németh László ha nem is mindenbe, de sok részletbe, technikába, okosságba beavatott. Hihetetlen, mekkora szervezést igényelt a tíz fogás levezénylése. Remélem a képek, videók vissza tudják adni a hangulatot, valamit abból az érzésbõl, amit a résztvevõ szakácsok megéltek. Hisz ezért dolgoztak! Hogy örömüket leljék az estben!

 
Hát akkor kezdjük:

KisFilm

 
1. NATURA
• Hollandi spárga mousse, barnavajporral
 
A táblán felirat, nevezhetjük a chef filozófiájának: „Vannak dolgok, amik nyugalmat sugároznak, ezért kanyarodunk mindig vissza a természethez.”
 


... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További cikkek
Gourmet Vacsora NO-1. (2.)
Gurmélkodó gurman, avagy az ínyenckedõ nagyevõ
"A vaksötét étteremben néma csendben ült a húsz megszeppent vendég. Nem látom Õket, de érzem szûkebb asztaltársaságomon a zavart. Én – mivel a próbán már legyakorolták – tudtam mi fog következni, de a hatás mit az intró okozott, nálam is kifeszíttette az érzékeket. Dobhártyát sokkoló sziréna után kõkemény zene, majd - hogy a döbbenet még nagyobb legyen – a U2-t élesen villódzó fényefekt kezdte kísérni, ami töredezve engedte láttatni a felénk gomolygó füstfelhõt."
Gourmet Vacsora NO-1 (1.)
Hunguest Hotel Aqua-Sol, Hajdúszoboszló
Állok a Debreceni Déri Múzeum termében, a gigászi festmények fókuszában. Munkácsy-trilógia. A teremben csönd, áhítat, és a szellem ragyog, az a szellem, ami próbál magához ragadni, felemelni és megmutatni a hozzá vezetõ utat. De én csak bámulom a tûzfalnyi festményeket, fejem úgy forog, mint a bagolyé. Tudom, hogy kivételes élmény ez életemben, de csak annyit tudok mondani, amit a bagoly: Hú! Ugyan ezt mondhatom, az átélt vacsora után is… Hú!

Németh László Chef

- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
  
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google