|
|
|
|
|
|
|
Kérdõív |
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny? |
|
|
|
|
|
Kezdõoldal - Gourmet Vacsorák - Gourmet Vacsora N0-1 |
Gourmet Vacsora NO-1. (3.) Hogyan készültek az ételek? Németh László ha nem is mindenbe, de sok részletbe, technikába, okosságba beavatott. Hihetetlen, mekkora szervezést igényelt a tíz fogás levezénylése. Remélem a képek, videók vissza tudják adni a hangulatot, valamit abból az érzésbõl, amit a résztvevõ szakácsok megéltek. Hisz ezért dolgoztak! Hogy örömüket leljék az estben!
Hát akkor kezdjük:
KisFilm
1. NATURA • Hollandi spárga mousse, barnavajporral
A táblán felirat, nevezhetjük a chef filozófiájának: „Vannak dolgok, amik nyugalmat sugároznak, ezért kanyarodunk mindig vissza a természethez.”
... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
|
|
|
|
|
|
|
Gourmet Vacsora NO-1. (2.)
Gurmélkodó gurman, avagy az ínyenckedõ nagyevõ
"A vaksötét étteremben néma csendben ült a húsz megszeppent vendég. Nem látom Õket, de érzem szûkebb asztaltársaságomon a zavart. Én – mivel a próbán már legyakorolták – tudtam mi fog következni, de a hatás mit az intró okozott, nálam is kifeszíttette az érzékeket. Dobhártyát sokkoló sziréna után kõkemény zene, majd - hogy a döbbenet még nagyobb legyen – a U2-t élesen villódzó fényefekt kezdte kísérni, ami töredezve engedte láttatni a felénk gomolygó füstfelhõt."
|
|
Gourmet Vacsora NO-1 (1.)
Hunguest Hotel Aqua-Sol, Hajdúszoboszló
Állok a Debreceni Déri Múzeum termében, a gigászi festmények fókuszában. Munkácsy-trilógia. A teremben csönd, áhítat, és a szellem ragyog, az a szellem, ami próbál magához ragadni, felemelni és megmutatni a hozzá vezetõ utat. De én csak bámulom a tûzfalnyi festményeket, fejem úgy forog, mint a bagolyé. Tudom, hogy kivételes élmény ez életemben, de csak annyit tudok mondani, amit a bagoly: Hú! Ugyan ezt mondhatom, az átélt vacsora után is… Hú!
Németh László Chef |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|