|
|
|
|
|
|
|
Kérdõív |
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny? |
|
|
|
|
|
Kezdõoldal - Gourmet Vacsorák |
Gourmet Vacsora NO-3. (2) A 2009 júniusi vacsora ételeinek elkészítését bemutató sorozat második része. Ebbõl megtudhatjuk, a disznó hogyan fér meg a borjúmiriggyel. Videón bemutatjuk az étel tálalását. Cékla – Beet root. Különbözõ izgalmas textúrákban jelenik meg a tányéron, ezek a szarvas steaket kísérik. Végezetül két befejezõ fogás, a desszertek… Folyékony popkorn és tengeri alga. Németh László a harmadik Gourmet vacsoráról is minden „titkot” elárul.
Szöveg: Kiss Gyula
PORK (Rókagombával és borjúmiriggyel töltött sertésdagadó, velõropogóssal) BEET ROOT (Szarvas steak és áfonyás õzragu, vákuumban abált bébi céklával, cékla és édeskömény pürével.) LIQUID POPCORN (Popcorn, karamell, Breton piskóta, pralinékrém) SEAWEED (Joghurt, matcha tea, mandula, rózsavíz) | ... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
|
|
|
|
|
|
|
Gourmet Vacsora NO-3. (1.) 2009. Júniusi vacsora ételeinek elkészítését két részben mutatjuk be. Az elsõben öt fogás szerepel. Elsõként a „lepel”, ahol a tengeri süllõ halkocsonyával takarózik. Utána jön a „leves”, gourmet tálalásban. Harmadikként a „kertben” fürj, rizottó, ravioli és zöldségek. Következik a „sör”, hab formájában, pillecukorral és baconnel. Végül videón a nitrogén varázslat…
Németh László |
|
|
Gourmet Vacsora NO-2. (3.)
2009. Májusi vacsora ételeinek elkészítését bemutató sorozat befejezõ részében három – az eddigieknél is különlegesebb – fogást mutatunk be. Elsõként bemutatunk egy sajtízelítõt amit olívabefõttel szervíroztak. Utána jött a „WOOD” benne mogyorós szivacssüteménnyel, csokoládé ganache-vel, lime zselével, tragant tésztával… Végül a vége, a „THE END”, gyümölcsvariációk pillecukorral és cherryhabbal. Jó étvágyat!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|