|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kérdõív |
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny? |
|
|
|
|
|
Kezdõoldal - Nevezetes napok - Szilveszter, újév |
Másnaposság elleni kúrák "A legtöbb felnõtt ember tapasztalta már élete során egy-két alakalommal a másnaposság kellemetlenségeit. Ki ne ismerné a tipikus tüneteket fejfájás, gyomorbántalmak, olthatatlan szomjúság stb. A másnaposság kezelésére, minden nép rendelkezik valamilyen praktikus, házilag kifejlesztett csodaszerrel. Íme néhány ismert vagy éppen meghökkentõ kúra..."
Nézzünk meg néhány világszerte alkalmazott gyógymódot, melyek közt rábukkanhatunk egy-két általunk nem ismert, használható ötletre. Viszont ha az olvasók közzött akad olyan, aki nem tudja beszerezni az umeboshi szilvát, nincs aki elkészítse számára az angol villásreggelit, a csorbalevest, Lajsz Andrást sem tudja megfizetni hogy bekeverje számára a préri osztriga-, vagy a halott feltámasztó koktélt, útálja a ruszlit, nem futja szaunára, és - érthetetlen okból, de - oxigén kúrára sincs lehetõsége, nos azoknak marad a "gyomor nyugtató" ajánlataink...
... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
|
|
|
|
|
|
|
BUÉK 2012! Boldog, békés, munkával teli új esztendõt kívánunk minden szakácsnak, pincérnek, cukrásznak és péknek, bloggazdának, étel és étteremkritikusnak, gasztromániásnak, és persze a vendégeknek is... Az utóbbiaknak üzenjük, ha ízlett az étel, ne csak a pincért jutalmazza, küldjön be a konyhára egy pohár sört a szakácsnak!!!
|
|
Kiss Tamás 2010-es szilveszteri menüje „Üdvözlet a konyhától: Csicsókahab szárított sonkával, csiraszalmával” - Elõétel: Édesköménnyel érlelt St. Jacob kagyló sáfrányos kéregben, céklával pácolt avokádóval, tormás öntettel” - „Leves: Kucsmagomba esszencia és erdei gombakrémleves töltött kucsmával, zöldséggyönggyel” - „Meleg elõétel: Rozmaringos-mézes sertés hasaalja babragun, sült garnélával” - „Köztes pihentetõ: Chilis-citrus szorbet limetenben Chardonnay zselével” - "Két fõétel: Rozéra sütött borjúszûz fûszerkéregben vaníliás paszternák pürén, gyöngyhagymás borjúmirigy raguval” „Szarvasgerinc libamájjal gratinírozva, kukorica felfújttal, ropogós pak choi-jal, gesztenyés konyakmártással” - „Desszert: Narancslikõrös csokoládéhab mézes friss fügével, marinált mandarinnal”
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|