|
|
|
|
|
|
Kérdõív |
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny? |
|
|
|
|
|
Kezdõoldal - Ételkészítés - Leves - Leves hús nélkül |
Török paradicsomleves (Domatesli tavuk suyu)
Hozzávalók
4 személyre: 1/2 I paradicsomlé 1 liter csirkehúsleves 2 ek. apróra vágott vöröshagyma 1 gerezd fokhagyma 1 zöldpaprika 1 ek. finomra vágott zellerlevél csipet porcukor frissen õrölt bors citromlé 6 dkg rizs
Elkészítése: Tegyük a paradicsomlét, a húslevest, a hagymákat és a fûszereket egy fazékba, lassú tûzön, lefedve fõzzük 30 percig. Passzírozzuk át egy szitán a levest, forraljuk fel és fõzzük bele a rizst. Ízlés szerint citrommal ízesítjük.
|
|
|
|
|
|
|