|
|
|
Kérdõív |
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny? |
|
|
|
|
|
Kezdõoldal - Cikkek - Tanulóktól |
A vendéglátás az iskolapadban kezdõdik Bemutatkozik a Széchenyi István Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképzõiskola. Vetõdjön az ember bárhova a világban, magyarokkal biztos, hogy találkozik. Vagy étteremben szakácsként, pincérként, vagy üzletben eladóként.
Forrás: kapos.hu (2012.01)
A vendéglátás, vagy kereskedelem területén bárhol hasznosítható szakmák alapjait Kaposváron a Széchenyi István Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképzõiskolában lehet elsajátítani.
A szakácsok egy minden igényt kielégítõ, 21. századi tankonyhán sajátíthatják el a szakma fogásait. Az étel elõkészítésétõl, a sütésen, fõzésen át, egészen a tálalásig mindent megtanulnak. A szakács szakma után érdeklõdõ nyolcadik osztályosoknak 3 éves, tizedik osztályosoknak 2 éves képzést tud ajánlani az iskola
"Az iskolában is nagyon sok mindent lehet tanulni a magyar gasztronómiáról,
... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
|
|
|
|
|
|
|
Nagyváradon jártunk 2009. október 2-3-a 12 vendéglátós tanuló, 3 szakoktató és a szervezõ, Smuta Lilla tanárnõ számára maradandó élményekkel jelzett napja a tanévnek. Ezen a két szép õszi napon a testvériskolánk meghívását elfogadva Nagyváradra utaztunk, hogy ott cseréljük ki a vendéglátás terén eddig szerzett tapasztalatainkat.
|
|
Kovács Nikolett: Debreceni Pulykanapok Ugyanebben az idõben a Nagytemplom elõtti téren zajlott a profi fõzõverseny 25 lelkes csapattal. Tanulók és felnõttek egyaránt részt vehettek benne. A Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskolából is indult három csapat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|