|
|
|
Kérdõív |
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny? |
|
|
|
|
|
Kezdõoldal - Ételkészítés - Ételkészítésrõl, konyhatechnológiákról |
Variációk egy témára: ropogós csirkebõr Vannak, akik a fehér-, vannak, akik a vörös húst kedvelik, egyesek megõrülnek a csirkecombért, mások a szárnyért vagy a mellért. Aztán ott vannak azok, akik a bõrt imádják a legjobban. Képtelenek ellenállni a csábításnak és még azelõtt elcsenik a ropogós bõrt a sült csirkérõl, hogy az a megterített asztalra kerülhetne.
Nate Gutierrez, a richmondi Nate’s Taco Truck tulajdonosa képtelen megállni, hogy meg ne egye a grillcsirkék után ottmaradt ropogós bõrdarabokat. Hat hónappal ezelõtt szenvedélyétõl hajtva úgy döntött, a sült csirkebõrt tacóban fogja kínálni. Az egyedi fogásnak akkora sikere lett, hogy ha a menün van a csirkebõrös taco, biztos, hogy mindet eladják. A fõként textúrája és erõteljes íze miatt népszerû csirkebõrt ma már számos ételhez felhasználják a séfek, ezzel legalizálva a korábban bûnös élvezetnek számító csemegét. Nincs sok olyan megszállott,
... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
|
|
|
|
|
|
|
|
A molekuláris gasztronómia "Amikor megkóstol egy kiskanálnyi fagylaltot, a megszokott, kellemes ízt fogja érezni. Majd ugyanezt a fagylaltot kóstolja meg csukott szemmel, és közben simogasson egy darabka bársonyt. Ekkor a fagyit krémesebbnek érzi. Ennél is megdöbbentõbb, hogy ha kóstolás közben a tenyerét egy darabka finom csiszolópapírhoz dörzsöli, a fagyit daraszerûnek fogja érezni."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|