Szakács és gasztronómiai portál
  - Kezdõoldal  
 

Nap képe

Kérdõív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok fõzõversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

  
Kezdõoldal - Ételkészítés - Ételkészítésrõl, konyhatechnológiákról
A cikk olvasásához be kell jelentkezned!


Ha már korábban regisztráltál lépj be a megadott felhasználói neveddel, jelszavaddal.

Nem kell minden alkalommal bejelentkezned, mert legközelebb a portál már emlékezni fog Rád.

Ha még nem jártál nálunk regisztrálj a cikk megtekintéséhez!

A regisztráció mindössze fél percet vesz igénybe és utána korlátlan hozzáférésed lesz a portál minden cikkéhez, receptjéhez.



  Kapcsolódó cikkek
- Vadonatúj konyhába költözött a Noma
- 63 gyomorhurut a Michelin-csillagoktól
- Milyen az étvágyunk? - megmondják a séfcsillagok
- René Redzepi az elBulli-ról, Dufrense-rõl és arról, hogy fél a kutyáktól (4.)
- René Redzepi az evésrõl, a zsidóságról és a Noma elhagyásáról (Ne ess pánikba!) 3. rész
- René Redzepi a rossz újságírókról... 2. rész
- René Redzepi a rossz újságírókról, a jövõrõl és a rákok fejének leharapásáról
- René Redzepi a természet és az ételek közötti kapcsolatról
- Hat év, két étkezés, egy nap – Noma (2)
- René Redzepi: Menjünk ki a szabadba!
Jelentkezz be, és szólj hozzá a cikkhez!

Jelentkezz be, és szólj hozzá a cikkhez!
  
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google