|
|
|
|
|
Kérdõív |
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny? |
|
|
|
|
|
Kezdõoldal - Ételkészítés - Sütemény-Desszert-Tészta - Sósak |
Káposztás hagymalekvár A klasszikus nizzai pizzafeltét
Hozzávalók: 2 ek. olívaolaj 500-625 g hagyma, hosszában négyfelé vágva és az erezet mentén vékonyra szeletelve 500 g káposzta, legyalulva vagy finomra aprítva só és frissen õrölt bors 3 gerezd fokhagyma, apróra vágva 2 tk. friss kakukkfû levél vagy 1 tk. szárított kakukkfû 1 ek. kapribogyó, lecsöpögtetve, mozsárban összezúzva vagy finomra aprítva
A pizzához: pizzatészta 12 ajókafilé, vízben 5 percig áztatva, leszûrve és papírtörlõn megszárítva, 12 szem nizzai olívabogyó
Elkészítése: Melegítsük fel az olívaolajat egy nagyobb serpenyõben, közepes hõfokon. Adjuk hozzá a felaprított hagymát és káposztát egy nagy csipet sóval és kb. 5 perc alatt puhítsuk meg õket. Egy következõ nagy csipet só után fedjük le a serpenyõt, vegyük a hõfokot takarékra és 1 óra alatt,
... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
|
|
|
|
|
|
|