|
|
|
|
|
Kérdõív |
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny? |
|
|
|
|
|
Kezdõoldal - Ételkészítés - Sütemény-Desszert-Tészta |
Provance-i granola Daniel Humm a 2012-es James Beard Díj döntõsének fogása Az Eleven Madison Park étterem séfje, Daniel Humm is jelölt a 2012 Legkiválóbb Séfje címre. Nem édes, hanem sós granolával egészíti ki a fogásokat, így azok különleges, növényi ízzel gazdagodnak.
Daniel Humm | Hozzávalók (8 adaghoz): - ½ csésze repceolaj - 1 csésze bazsalikomlevél - 2 csésze puffasztott rizs - 1 csésze fenyõmag - ¼ csésze finomra reszelt parmezán - 2 ek. bazsalikom mag - 2 tk. espelette paprika - kóser só, ízlés szerint - 1 ek. zúzott fokhagyma - ¼ csésze kukoricaszirup vagy méz
Elkészítése: Az olajat melegítsük fel egy kb. 25 centi átmérõjû serpenyõben, közepesen magas hõfokon. Kisebb adagokban 10-10 másodperc alatt süssük ropogósra a bazsalikomleveleket,
... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
|
|
|
|
|
|
|