Szakács és gasztronómiai portál
  - Kezdõoldal  
 

Nap képe

Kérdõív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok fõzõversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

  
Kezdõoldal - Ételkészítés - Sütemény-Desszert-Tészta
Provance-i granola
Daniel Humm a 2012-es James Beard Díj döntõsének fogása
Az Eleven Madison Park étterem séfje, Daniel Humm is jelölt a 2012 Legkiválóbb Séfje címre. Nem édes, hanem sós granolával egészíti ki a fogásokat, így azok különleges, növényi ízzel gazdagodnak.

Daniel Humm

Hozzávalók (8 adaghoz):
- ½ csésze repceolaj
- 1 csésze bazsalikomlevél
- 2 csésze puffasztott rizs
- 1 csésze fenyõmag
- ¼ csésze finomra reszelt parmezán
- 2 ek. bazsalikom mag
- 2 tk. espelette paprika
- kóser só, ízlés szerint
- 1 ek. zúzott fokhagyma
- ¼ csésze kukoricaszirup vagy méz

Elkészítése:
Az olajat melegítsük fel egy kb. 25 centi átmérõjû serpenyõben, közepesen magas hõfokon. Kisebb adagokban 10-10 másodperc alatt süssük ropogósra a bazsalikomleveleket,

... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További receptek
Káposztás hagymalekvár
A klasszikus nizzai pizzafeltét
Butterschotch fagylalt
Recept: Shuna Fish Lydon
Forrás: eggbeater.typepad.com
- Angolkrém
- Tejberizs batyu
- Feketeszezám-kókusz fagylalt ...
- Kávés pannacotta
- Múzeum torta
- Whiskytorta
- Csokoládés créme brûlée
- Sült fagyi (videó)
- Ízvadász: Vanilia fagylalt ...
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
  
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google