Szakács és gasztronómiai portál
  - Kezdõoldal  
 

Nap képe

Kérdõív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok fõzõversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

  
Kezdõoldal - Alapanyagok - Zsiradékok
Édes illat - Kedves újságíró, szerkesztõ!
A csatolt sajtóanyagban, mely a Rama 40. születésnapja alkalmából, a KutatóCentrum közremûködésével végzett online villámkutatás alapján készült, hasonlóan érdekes információkra bukkanhatsz.

Tudtad, hogy a magyar nõk kétharmada süt rendszeresen, és hogy minden tizedik hölgy igazi házitündér, mert hetente akár többször is megörvendezteti a családot valamilyen süteménnyel? Gondoltad volna, hogy a legnépszerûbb sütemény a pogácsa? A csatolt sajtóanyagban, mely a Rama 40. születésnapja alkalmából, a KutatóCentrum közremûködésével végzett online villámkutatás alapján készült, hasonlóan érdekes információkra bukkanhatsz. (A csatolt képek és a sajtóanyag szabadon használhatók.)
A megjelenés reményében,

... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További cikkek
Olívaolajról 10 dolog...
...amit tudni kell.
"Az olívaolajnak származási helyétõl függõen más-más az aromája. Az enyhe ízû olaj ideális könnyû saláták, majonéz és finom szószok készítéséhez. A markáns ízû olajok jól illenek tésztákhoz, húshoz, halhoz és a híres bruschettához. Általános szabály, hogy az erõteljes olajok megölik a könnyû fogásokat, s ez fordítva is igaz."
Kenhetõ zsiradékok összehasonlítása
"A Magyar Élelmiszerkönyv a vajakat és vajkészítményeket négy csoportba sorolja: vaj, csökkentett és kis zsírtartalmú vajak, vajkészítmények és ízesített vajkészítmények. A vajkészítmények engedélyezett állományjavító adalékanyagokat, színezéket, esetenként tejeredetû tejsavkoncentrátumot és tejsavbaktérium-színtenyészetet is tartalmaznak."
- Halász Zoltán: Az ártatlanul ...
- Fûszerolajak
- Az extraszûz olívaolaj kedvezõ ...
- Beszéljünk az étolajról!
- Egy rejtélyes hozzávaló
- Túlhasznált étolaj, rákkeltõ ...
- Gasztronauta: A Margarinról
- A margarin szabadalmaztatása
- Változatok margarinra
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
  
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google