|
|
|
Kérdõív |
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny? |
|
|
|
|
|
Kezdõoldal - Cikkek - Vendéglátásról |
Betiltják a rántott húst A menzakosztról nem igazán lehet mit mondani, még a legelszántabbak szerint is borzalmas. A Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége egy egész napot szánt arra, hogy a piac szereplõit összehívva, megmutassa, mennyi pénzbõl és mit kéne a gyerekek elé tenni, nap mint nap. Az új rendelet januártól lép életbe. Elvileg.
Forrás: divany.hu (2013.11.) - LS
A Mintamenza program keretében egyrészt 11 hónapja 35 konyhán tesztelik az új menüsort, mely megfelel a közétkeztetési rendelet új szabályozásának. A Budapesten és Pest megyében zajló tesztben a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) is részt vesz, folyamatosan ellenõrzik, hogy a becsült energia- vagy épp sótartalom tényleg annyi-e amennyi, és érzékszervi vizsgálatokat is végeznek. Az jól látszik, hogy a gyerekek nagy része nem eszi meg a leveseket, 70-80 százalékot kiöntenek, de a "karottás rizs" 56 százaléka is a moslékba kerül,
... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
|
|
|
|
|
|
|
|
Contador marháját nem sütik meg újra "Egy Tour de France-versenyzõ naponta öt-hat órát ül nyeregben, miközben öt-hatezer kalóriát éget el. Ezt az energiamennyiséget képtelenség pótolni az amúgy sem túl ízletes ragacsos energiaszeletekbõl és gélekbõl verseny közben, de a nap végén bõséges vacsora várja a versenyzõket. A legtöbb csapattal már külön szakács jár, akik mobilkonyhákban fõznek a bringásokra."
A Garmin csapat séfje és mobilkonyhája |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|