|
|
|
Kérdõív |
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny? |
|
|
|
|
|
Kezdõoldal - Cikkek - Gasztroutazásokról |
Õk eközben megcsinálták... Autózom az Isztrián, és egyik ámulatból a másikba esek. Létezhet egy tengerparton ingyenes fedett parkoló? Ingyenes strand, és az, hogy nem kell fizetni a városi turistavonaton? A legmeglepõbb az volt, hogy amit nálunk évek óta hangoztatnak a politikusok, hogy tudniillik „magyar hasba magyar csirkét”, azt a horvátok egyszerûen megcsinálták. Isztrián a boltokban szinte csak isztriai áru volt.
Forrás: Népszabadság| (2012.10) - Fekete Gy. Attila
Nem a divat vitt Horvátországba, inkább a düh. A düh, ami akkor keletkezett, amikor pár éve kényszerbõl megháltunk egy dél-balatoni csárdában, úton Budapest felé. Gyanakodni kellett volna a nagy üresség láttán, és egy másik csárda után nézni, de ott és akkor az éhség felülírt mindent.
Az étellel nem is volt semmi gond: nem volt gasztronómiai bomba, bármelyik háziasszony elkészítette volna azon a színvonalon, de, mondom,
... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
|
|
|
|
|
|
|
Kóstolja meg Magyarországot! "Több "ételcsodát" is elkészítenek a konyhamûvészek. Így például feltálalják a híres erdélyi vetrencét, amelynek alapanyaga a marhahús, szalonna, hagyma, fokhagyma, babérlevél, citrom, bor, tejföl és a liszthabarás. Debrecen környéki kanecetest szintén fõznek..."
|
|
Mit esznek rajtunk?
"Mit esznek rajtunk?" címmel rendezték meg a MagyarBrands Konferenciát, amelynek középpontjában a turizmusmarketing és a hazai gasztronómia vonzerejének aktuális kérdései álltak. (A cikk 2010-es, de van aprópója...)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|