Hozzávalók:
1 db habpatron
350 g friss vagy mirelit brokkoli
1 fej vöröshagyma
1 teáskanál bio ételízesítõ
1 púpozott teáskanál zselatin
1 kávéskanál rozmaring
só, õrölt bors
Elkészítés:
A brokkolit vöröshagymával, rozmaringgal, ételízesítõvel kevés vízben puhára pároljuk. Mindezt mérõedénybe helyezzük, felöntjük vízzel úgy, hogy 500 ml legyen. Sózzuk, borsozzuk, majd alaposan összeturmixoljuk. Szûrõn átszûrjük.
Kevés pépben feloldjuk a zselatint és melegítjük. Visszaöntjük a maradék péphez. Hûtõszekrényben 6-8 órán át hûtjük. Mielõtt habszifonba töltenénk turmixoljuk össze újból. Habszifonba töltjük, becsavarunk egy patront.
... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)