|
|
|
Kérdõív |
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny? |
|
|
|
|
|
Kezdõoldal - Metzger László |
Metzger László: Viharsarki hétköznapjaim (6.3) "Persze nem teszünk az erdélyi fatányérosra hagyma habot. Mert én azt láttam valahol és így trendi. Mi inkább a gondolkodást, az eszmét és szellemiséget ültetjük át a top éttermekbõl. A megfelelõ minõségû alapanyag megkeresése és beszerzése. A helyes tárolás, érlelés és megfelelõ elkészítés. A konyhatechnológia kiválasztása és ehhez hasonlók."
Mestervizsgára készülve
Mile Józsi társaságában. |
A Csalogányos szakmai önképzés után szinte alig vártam a következõt. Az akkori alaptudásommal szûkítettem a kört. Mi az a stílus vagy irányzat ami érdekel. A választás (ami nem csak az én döntésem volt, hanem hogy ki tud fogadni azokkal a feltételekkel amik éppen adottak voltak) a Mák Bisztróra eset.
... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
|
|
|
|
|
|
|
Metzger László: Viharsarki hétköznapjaim (6.2) "De az volt a legemlékezetesebb, amikor több olyan szakmai tekintéllyel is beszélgettem nagyon lazán, akik meghatározók Magyarországon. Továbbá egy tapasztalt hozzáértõvel sikerült egy ökörpofás menüt közösen elfogyasztanunk és azokból a szemszögükbõl kielemezni, hogy miként vizsgálják a kritikusok az eléjük tálalt ételt..."
Kis Robi nálam elsõ alkalommal
a Csalogány 26-ból. |
|
|
Metzger László: Viharsarki hétköznapjaim (6.1) "Elhozták a fõdíjat, ami a Hangár 7-be volt egy 2 fõs ebéd, találkozás a vezetõséggel és szállás. Errõl a Salzburgi kirándulásról a leghitelesebben õk tudnának mesélni. Ezért úgy gondoltam beollózok ide az újságnak írt beszámolójukból néhány sort a jóváhagyásukkal."
Oklevél az étterem designe versenyrõl. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|