|
|
|
Kérdõív |
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny? |
|
|
|
|
|
Kezdõoldal - Szakácsoknak - Versenyekrõl - Hagyomány és Evolúció |
Molnár Gábor nyerte az V. Hagyomány és Evolúció szakácsversenyt "Az ötödik Hagyomány és Evolúció versenyen nagyon kiegyensúlyozott volt a mezõny, a dobogós helyezettek között hajszálnyi különbségek voltak. Külön örvendetes, hogy három-négy olyan tányér is a zsûri elé került, amely legalább két Michelin-csillagot ér." – értékelte a versenyt Hamvas Zoltán.
A versenyt Molnár Gábor, a müncheni Geisel’s Vinothek séfje nyerte |
Forrás: bevezetem.hu (2013.11)
A verseny résztvevõi közül hatan biztosan ott lesznek a Bocuse d’Or hazai döntõjén
Molnár Gábor, a müncheni Geisel’s Vinothek séfje nyerte meg a METRO Vevõakadémián megrendezett Hagyomány és Evolúció szakácsverseny döntõjét, a második helyet Horváth Szilveszter a gyõri La Maréda étterem séfje szerezte meg,
... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
|
|
|
|
|
|
|
A Hagyomány és Evolúcó 2013. októberi döntõjébe jutottak: A két "zöld kártya" (korábbi Hagyomány és Evolúció versenyek elsõ és második helyezettjei), Horváth Szilveszter és Molnár Gábor, továbbá a két szeptemberi selejtezõ 12 elsõ helyezettje összesített pontszámmal, ahol is a pontozás szempontjai: íz (3-szoros szorzó), tálalás, konyhai munka.
(2010-ben a Hagyomány és Evolúcó
döntõjébe jutott versenyzõk
értékelõ lapja) |
|
|
IV. Hagyomány és Evolúció döntõjének gyõztese: Horváth Szilveszter! "A verseny nyertese, Horváth Szilveszter, a gyõri La Maréda fõszakácsa mind a két kategóriában az elsõ helyre került - a hal esetében minden egyes zsûritag neki adta a legjobb értékelést. Elsõ helyezése a haltányérnál átlagosan 17 pontot (!), a szárnyasnál 15-16 pontot jelentett a 20 pontos skálán."
Horváth Szilveszter
a gyõztes! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|