|
|
|
Kérdõív |
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny? |
|
|
|
|
|
Kezdõoldal - Szakácsoknak - Versenyekrõl - Czifray |
Második Czifray-versenykurzus A Magyar Gasztronómiai Egyesület meghirdeti második Czifray-versenykurzusát hivatásos szakácsok részére: öt fordulóban összesen tíz feladatot kell megoldani. Jelentkezési határidõ: 2013. április 10. A zsûri által kiválasztott résztvevõk névsorát a Bûvös Szakácson közöljük április 14-én.
Az Elsõ Czifray-versenykurzus versenyzõi | Forrás: buvosszakacs.blog.hu (2013.03.) - MBTBD
A Czifray-kurzus önképzés, továbbképzés és verseny. Célja a kulináris intelligencia fejlesztése, gasztronómiai összefüggések mélyebb megértése, közös gondolkozás, technológiák tudatos-pontos használata, repertoárbõvítés, ízléscsiszolás. Tehetségkutatás és mesterképzés is egyben.
Olyanok jelentkezését kérjük, akik betöltötték 23. életévüket. Elõnyben részesülnek azon szakácsok,
... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
|
|
|
|
|
|
|
Horváth Szilveszter - A saját utamon
Beszélgetés Horváth Szilveszterrel, a Czifray-versenykurzus gyõztesével
"A tudásomat a magam elgondolása szerint szedem össze abból, ami körülvesz: a hétköznapokból, a munkámból, a médiából, mindabból, amit látok, hallok, olvasok. Ízekre szedem az alapanyagokat, és ebbõl kidolgozok valamit."
|
|
Gálik Judit: Czifray-gála a Gerbeaud-ban Gerbeaud Ház, déli 12 óra – gyülekeznek a felhõk és a kiöltözött vendégek a Czifray versenykurzust lezáró és értékelõ gálára, melyet az üvegtetõs Átrium Teremben tartottak május 8-án. Az állófogadáshoz berendezett, természetes fényben úszó teremben, kis csoportokat alkotva beszélgettek a versenyzõ szakácsok családtagjai, a budapesti gasztro-világ képviselõi és az üzleti élet prominens személyei.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|