|
|
|
Kérdõív |
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny? |
|
|
|
|
|
Kezdõoldal - Egyesületek, szervezetek - MGE |
Aranyszalag és harcsapacal "A Magyar Gasztronómiai Egyesület a mai napon megalapítja az Aranyszalag Minõség tanúsítványt. Ezzel szeretnénk mindazokat tõlünk telhetõen támogatni, akik ma bele mernek fogni minõségi termékek elõállításába. Ennek érdekében tisztelettel felkérem a GaultMillau-szakácssapkás éttermek, vagyis az ország legjobb éttermeinek konyhafõnökeit, keressenek és ajánljanak olyan termékeket, amelyek tapasztalatuk szerint valóban és megbízhatóan kiválóak, vagyis érdemesek az Aranyszalag tanúsítványra."
Molnár B. Tamás | Forrás: buvosszakacs.blog.hu (2013.04.9) - MBTBD
A Magyar Gasztronómiai Egyesület április 7-én tartotta éves találkozóját, amelyen fontos bejelentések is elhangzottak. A kóstolókat a 2012-es Gault&Millau tesztelõi által érdekesnek talált ételekbõl választották ki.
Az alábbiakban az egyesület alapítója,
... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
|
|
|
|
|
|
|
Konyha, mûvészet (2) A hagyományos magyar konyha megújítására égetõ szükség van: nem a tradíciókat kell feláldozni a modernitás oltárán, hanem a rossz beidegzõdéseket, a középszerûséget kiirtani. S hogy miért kell a változás? Gasztronómiai körképünk az okokat veszi sorra.
|
|
Konyha, mûvészet (1) A hagyományos magyar konyha megújítására égetõ szükség van: nem a tradíciókat kell feláldozni a modernitás oltárán, hanem a rossz beidegzõdéseket, a középszerûséget kiirtani. S hogy miért kell a változás? Gasztronómiai körképünk az okokat veszi sorra.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|