Szakács és gasztronómiai portál
  - Kezdõoldal  
 

Nap képe

Kérdõív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok fõzõversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

  
Kezdõoldal - Egyesületek, szervezetek - MGE
Aranyszalag és harcsapacal
"A Magyar Gasztronómiai Egyesület a mai napon megalapítja az Aranyszalag Minõség tanúsítványt. Ezzel szeretnénk mindazokat tõlünk telhetõen támogatni, akik ma bele mernek fogni minõségi termékek elõállításába. Ennek érdekében tisztelettel felkérem a GaultMillau-szakácssapkás éttermek, vagyis az ország legjobb éttermeinek konyhafõnökeit, keressenek és ajánljanak olyan termékeket, amelyek tapasztalatuk szerint valóban és megbízhatóan kiválóak, vagyis érdemesek az Aranyszalag tanúsítványra."

Molnár B. Tamás

Forrás: buvosszakacs.blog.hu (2013.04.9) - MBTBD

    A Magyar Gasztronómiai Egyesület április 7-én tartotta éves találkozóját, amelyen fontos bejelentések is elhangzottak. A kóstolókat a 2012-es Gault&Millau tesztelõi által érdekesnek talált ételekbõl választották ki.

    Az alábbiakban az egyesület alapítója,

... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További cikkek
Konyha, mûvészet (2)
A hagyományos magyar konyha megújítására égetõ szükség van: nem a tradíciókat kell feláldozni a modernitás oltárán, hanem a rossz beidegzõdéseket, a középszerûséget kiirtani. S hogy miért kell a változás? Gasztronómiai körképünk az okokat veszi sorra.
Konyha, mûvészet (1)
A hagyományos magyar konyha megújítására égetõ szükség van: nem a tradíciókat kell feláldozni a modernitás oltárán, hanem a rossz beidegzõdéseket, a középszerûséget kiirtani. S hogy miért kell a változás? Gasztronómiai körképünk az okokat veszi sorra.
- Hagyomány és Evolúció - DÖNTÕ
- Hagyomány és Evolúció 2010 ...
- Hagyomány és Evolúció közlemény
- Nyílt levél Kalla Kálmánhoz
- Az új Magyar konyha kilenc pontja
- Hagyomány és Evolució
- Reakció a Petõ Istvánnal készült ...
- Molnár B. Tamás a ...
- Czifray II.  témái
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
  
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google