Szakács és gasztronómiai portál
  - Kezdõoldal  
 

Nap képe

Kérdõív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok fõzõversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

  
Kezdõoldal - Eszközök, berendezések
Támogatóként Lyonban
Aki látta a Bocuse d’Or lyoni döntõjét vagy annak internetes közvetítését, nem egyhamar felejti el a Convotherm nevet, merthogy a cég volt a verseny fõszponzora, logója még a szakácssapkákat is díszítette. A helyszínen szurkolt a termék magyarországi forgalmazója, a Coninvest Kft. ügyvezetõje is. Kertész Mirjam beszámolt élményeirõl olvasóinknak, többek között felfedve annak a bizonyos rossz sütõbeállításnak a hátterét is.

Forrás: trademagazin.hu (2013.03.)

Nagy élmény a verseny idején Lyonban lenni, ilyenkor valóban minden a gasztronómiáról szól. Dugig tele van minden étterem, és gyakran botlik az ember a szakácsvilág elitjébe. A hangulat a csarnokban is remek, nekem pedig az átlagnál is izgalmasabb volt olasz férjem oldalán (aki szállodájában maga is fõz) figyelni az eseményeket, két csapatnak is szurkolhattam.

Ha úgy tetszik, akár egy harmadik csapatot is magaménak mondhattam, a Convothermét, hiszen nemcsak,

... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További cikkek
Mikrohullámú sütõ az éttermek konyháiban
"Ismerõseim körében is igen népszerû a mikró, ha tojásrántottáról, bolognai szószról, csokoládéolvasztásról vagy zabkásáról van szó. Habár nekem nincs mikrohullámú sütõ a konyhámban, néha azért belegondolok, hogy igazán feláldozhatnék egy kis helyet, hogy gyorsabban felmelegedjen a levesem, vagy kiolvadjon a fagyasztott zöldség. De egy étteremben?"
Maghõmérõ - Fõzzön úgy, mint a legjobb séf
Vannak, akik használják. Vannak, akik már hallottak róla. És elég sokan vannak, akiknek elképzelésük sincs arról, hogy mi az a maghõmérõ. Pedig a kis kötõtûszerû eszköz érdemei vitathatatlanok. A húsok és a halételek is sokkal finomabbak lesznek, ha éppen annyira sütjük meg õket, hogy ízük legjavát adják majd a tányéron.
- Forcefeedbackes séftréner és ...
- Mit jelent a „Sous Vide" ...
- A Hordó és a Sous Vide
- Zöldborsópüré Thermomixben ...
- A Ran késekrõl
- A konyha szíve – az ...
- A hûtõ világsikerhez vezetõ útja
- Jamie Oliver - Flavour Shaker
- A világ legjobb és legolcsóbb ...
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
  
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google