|
|
|
Kérdõív |
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny? |
|
|
|
|
|
Kezdõoldal - Szakácsoknak - "Rokonokról" |
Magyar cukrászda nyílt Portugáliában "A portugálok nagyon édesszájúak, de a süteményeik számomra túl édesek, mivel többnyire egy tömény tojásos sárga krémmel vannak tele. A hagyományos születésnapi tortájuk is egy sima piskóta egy réteg ilyen sárga krémmel töltve, kívülrõl is sárga. Van még csokitortájuk, ami ugyancsak más, mint az általunk ismert csokitorta, illetve kedvelik a keksztortát is, ami háztartási keksz kávéba mártva, tojássárgás vajkrémmel rétegezve. Minden sarki boltban találhatók fánkok és piskótatekercsek is, ugyancsak sárga krémmel töltve."
Erika Szabó |
Forrás: kitekinto.hu (2013.07.) - Szombath András
“Egy szóban összefoglalva: mámorító.” Ilyen és ehhez hasonló jelzõkkel szokták illetni Erika Szabó Pascoal süteményeit, aki Choco & Mousse néven, idén tavasszal cukrászdát nyitott Portugáliában. A sütemények megálmodója adott interjút a márciusban megnyílt cukrászda létrejöttérõl.
... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
|
|
|
|
|
|
|
Félistenek habverõvel Édes élet: Sallay Fanni kacskaringókkal jutott el álmai foglalkozásához, a cukrászathoz Mikor megbukott cukrászvizsgáján, akkor sem jutott eszébe, hogy feladja dédelgetett tervét, a saját cukrászda létrehozását. A gyerekkori álmok azért vannak, hogy valóra váltsák õket: pláne, ha ilyen édesek. Sallay Fanni (alsó képünkön), a Cake Shop 26 éves tulajdonosa pedig nem ismer lehetetlent, ha süteményrõl van szó.
Sallay Fanni |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|