Szakács és gasztronómiai portál
  - Kezdõoldal  
 

Nap képe

Kérdõív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok fõzõversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

  
Kezdõoldal - Ételkészítés - Ételsorok
A British Airways olimpiai menüje
Receptek: Simon Hulstone
Sárga céklasaláta; Makrélás tészta uborkasalátával; Halpástétom tartármártással; Citromos-vaníliás sajttorta málnás-bazsalikomos kompóttal

 
                                                           ***
 
Sárga céklasaláta
Hozzávalók:
- 4 nagyobb sárga cékla
- 150 g Vulscombe márkájú kecskesajt
- 10 g összetört feketebors
- 50 g bébi vizitorma vagy kisebb méretû vizitorma
- 50 ml bodzalikõr
- 15 ml pezsgõecet
- 100 ml extra szûz olívaolaj
- tengeri só,

... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További receptek
Karácsonyi receptek a katonaszakácsoktól
Mint olvasóink az elmúlt években megszokhatták a Magyar Honvédség Szakács Csapata állítja össze a honvedelem.hu karácsonyi menüsorát. A csapat tagjai idén egyszerû recepteket állítottak össze, amelyek méltók az ünnepi asztalra! A katonaszakácsok ezekkel a receptekkel kívánnak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket.
Ételsor: Fóti Tamás
Forrás: MENÜ (2000) Konyhamûvészeti és Gasztronómiai Magazin
- Ételsor: Farkas Géza
- Thomas Keller kedvenc vacsorája
- Ételsor: Pócsi Sándor
- Ételsor: Jorge Esteban Bottyán
- Éetlsor: Majzinger János és ...
- Ételsor: Szabó Attila
- Ételsor: Kovács László
- Szép és finom ételek az Anna-bálon
- Ételsor: Mógor Attila és Gyimesi ...
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
  
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google