|
|
|
Kérdõív |
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny? |
|
|
|
|
|
Kezdõoldal - Szakácsoknak - Versenyekrõl - Hideg konyhás |
Gasztronómiai siker Baselben - Szabó Csaba bronzérem! A Hotel Marinaport executive chefje, Szabó Csaba egyedüli Magyar indulóként bronzérmet szerzett a Baselben megrendezett Salon Culinaire Mondial 2013 /the worlds culinary elite/ rangos világversenyen!
Szabó Csaba |
Forrás: haon.hu (2013.12.)
A tavalyi Erfurti szakács olimpiai diploma után sikerült a dobogó harmadik fokára felállni a Debreceni chefnek. A versenyzõk heteken-hónapokon át készültek, hogy bemutassák versenymunkájukat, melyet nemzetközi zsûri koordinál és bírál!
... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
|
|
|
|
|
|
|
Szabó Jenõ - A vadtálra éhezett a zsûri „A legbonyolultabb, a felnõtt kategória versenykiírása egy nyolcszemélyes dísztál elkészítése volt. Szabó szakács ezt még Fehérváron ötlötte ki és készítette el, majd a helyszínre fuvarozta, hogy ott aztán a zsûri meggusztálhassa. A különféle vadakból álló mûremek kivívta a szigorú ítészek elismerését.”
Szabó Jenõ a gyõztesnek járó serleggel |
|
|
Minden korábbit felülmúlt a tízedik Farsang Kupa A neves gasztronómiai versenyt, a Farsang Kupát most rendezték meg tizedszer, és a jubileumhoz méltó, minden eddigit felülmúló csodálatos alkotásokkal örvendeztették meg a közönséget a nevezõk. Ezzel kitörölhetetlenül az ország egyik legrangosabb fesztiválja lett, melyen cukrászok, szakácsok, felszolgálók, koktél-készítõk és ételszobrászati remekmûvek alkotói mutatkoztak be.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|