Szakács és gasztronómiai portál
  - Kezdõoldal  
 

Nap képe

Kérdõív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok fõzõversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

  
Kezdõoldal - Ételkészítés - Receptek szájról-szájra
Kapusi Imréné: Rakottak
Kapusi Imréné - Csajbók Róza I.
Recepteket gyûjtötte Püspökladányban és Kácson...
 

Sonkás kocka
Egy adag kockatésztát kifõzünk sós vízben.
3 tojássárgáját kb. 20 dkg füstölt darált sonkát 1 dl tejföllel összekeverünk, hozzáadjuk a kifõzött tésztát. a tojások sóval keményre vert fehérje habjával lazítjuk, vajjal kikent, zsemlemorzsával kiszórt tepsibe öntve besütjük.
 
Rakott tokány
Kisebb tepsi aljára fõtt zöldbabot terítünk, erre tokányt kanalazunk. Megszórjuk kukoricaliszttel, majd ameddig a babból, tokányból tart, így rétegezzük. Tetejét kirakjuk paradicsom-, lilahagyma karikákkal, lemorzsoljuk gomolyával vagy juhtúróval. 180 fokos sütõben 20 percig sütjük. Puliszkagaluskával körítjük, amit tejföllel meglocsolunk, f. v.

... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További receptek
Baló Mária receptjei (1)

A lenti receptek (és az elkövetkezõk) egy kék könyvecskében olvashatók, amit - döbbenet de - kukában találtak.
Újlétai sütemények (1)
Receptek forrása: Újlétai háziasszonyok
- Szabó Lászlóné receptjei 6.
- Kapusi Imréné: Gyúrt tészták, ...
- Kapusi Imréné: Gyúrt tészták, ...
- Kapusi Imréné: Zsírban sült ...
- Kapusi Imréné: Sütõporos, ...
- Kapusi Imréné: Töltött, ...
- Kapusi Imréné: Kocsonyázott ...
- Kapusi Imréné: Szelethúsok
- Szabó Lászlóné receptjei 5.
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
  
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google