|
|
|
Kérdõív |
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny? |
|
|
|
|
|
Kezdõoldal - Cikkek - Könyvről-médiáról |
A magyar éttermek gyomorforgató trükkjei: mi van a tányéron valójában? Hogy készül pontosan az éttermi töltött káposzta? Hogy kerül egy kecske szõröstõl-bõröstõl a balatoni büfébe? Mi a titka az álomsárga burgonyának? A magyar éttermek titkairól rántja le a leplet egy nemrég megjelent botránykönyv.
Kordos Szabolcs Eszem-iszom Hungary - Merülj alá a vendéglátás világába |
Forrás: Pénzcentrum.hu (2014.05)
Izgalmas riportkönyv jelent meg nemrég a magyar éttermek, büfék, vendéglátóhelyek világáról. Kordos Szabolcs Eszem-iszom Hungary - Merülj alá a vendéglátás világába (XXI. Század Kiadó Kft., 2014) címû kötetét akár botránykönyvnek is nevezhetnénk - de leginkább az a botrányos, hogy mivel találkozunk valójában a tányérunkon egy-egy jó hírû étteremben, vagy akár egy balatoni büfében.
A szaksajtót figyelve egyértelmûen látszik,
... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
|
|
|
|
|
|
|
|
Amikor a diéta tényleg nem a lemondásról szól Különleges utazásra hív egy kézikönyvként alkalmazható kiadvány Gasztronómiai világkalauz címmel. A mûvet nemcsak az emeli ki a boltokban sorjázó szakácskönyvek közül, hogy a finntõl a japánig áttekintést nyújt a világ konyhamûvészetérõl, hanem olyanok számára is segítséget nyújt, akik valamiért diétára kényszerülnek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|