Szakács és gasztronómiai portál
  - Kezdõoldal  
 

Nap képe

Kérdõív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok fõzõversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

  
Kezdõoldal - Ételkészítés - Húsos étel - Marhából, borjúból
A cikk olvasásához be kell jelentkezned!


Ha már korábban regisztráltál lépj be a megadott felhasználói neveddel, jelszavaddal.

Nem kell minden alkalommal bejelentkezned, mert legközelebb a portál már emlékezni fog Rád.

Ha még nem jártál nálunk regisztrálj a cikk megtekintéséhez!

A regisztráció mindössze fél percet vesz igénybe és utána korlátlan hozzáférésed lesz a portál minden cikkéhez, receptjéhez.



  Kapcsolódó cikkek
- Lencsesaláta tojással
- A Hordó és a Sous Vide
- Sous Vide technológia
- Bartykowszki Edmund: A Sous Vide technológiáról
- A világ legjobb és legolcsóbb sous-vide berendezése: a hûtõtáska
- Sous-vide fõzés Heston Blumenthallal
- A legolcsóbb sous-vide steak nyomában
- I. Bevezetés az alacsony hõmérsékleten való fõzésbe és a sous vide-be (2.)
- I. Bevezetés az alacsony hõmérsékleten való fõzésbe és a sous vide-be (1)
- Takács Lajos (Olimpia) - 1.
Jelentkezz be, és szólj hozzá a cikkhez!

Jelentkezz be, és szólj hozzá a cikkhez!
  
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google